Zorginnovator & Digitale Zorgorganisatie 2023 awards

Tijdens de 12e editie van het Mobile Healthcare congres wordt zowel de Zorginnivator of the Year award als de Digitale Zorgorganisatie 2023 award uitgereikt. 

De formulieren om personen en/of organisaties te nomineren zijn gesloten. We willen iedereen bedanken voor de aangeleverde input!

Graag stellen we de genomineerde personen en organisaties aan je voor: 

Zorginnovator of the Year

De Zorginnovator of the Year award wordt toegekend aan diegene die een baanbrekend(e) product of dienst in de zorg heeft geïntroduceerd. 

Jacqueline van Riet / Nikki Makkes
De krachtige basiszorg met het 4D-model als key element is bedacht door Jacqueline en Nikki. Het is een proces-innovatie met als bijvangst aanwijzingen waar het zorgsysteem moet veranderen. Deze werkwijze, die zich kenmerkt door medisch-sociale samenwerking als uitgangspunt, zorgt ervoor dat bewoners in achterstandsposities meer eigen regie en een betere gezondheid ervaren. Zorg- en hulpverleners zullen meer werkplezier hebben en minder dure zorg zal hiermee worden ingezet.Dit is (herhaaldelijk) onderzocht door het NIVEL. De afgelopen 10 jaar is het bereik elke 3 jaar verdubbeld en is het potentieel een van de antwoorden op de landelijke IZA – GALA doelstellingen als het gaat om het terugdringen van gezondheidsverschillen en het toegankelijk houden van basiszorg voor iedereen. In het bijzonder voor de mensen die het het hardste nodig hebben. Alle G4 steden + de regio Haarlem kennen nu praktijken waar Krachtige basiszorg wordt toegepast. Jacqueline van Riet (gepensioneerd huisarts) en Nikki Makkes samen met collega’s en het Buurtteam zij continu bezig Krachtige basiszorg te optimaliseren. Dit doen ze ook nog eens naast hun drukke baan. Innoveren vervolgens ook Implementeren mag wat mij betreft meer op het podium! www.krachtigebasiszorg.nl

Anil Jadoenathmisier , dir innovatie VZVZ
Is echt overal bij betrokken en inhoudelijk niet te verslaan.Hij is betrokken bij alle landelijke programma’s en innovaties en weet te plaatsen op zowel hoofdlijnen als details. Hij heeft een grote dossierkennis, is pragmatisch, een allesvreter en stuurt ondertussen het team aan binnen VZVZ van innovatie.

Sinds de oprichting van VZVZ is hij betrokken bij LSP en vele initatieven die volgden. 

Rick Pleijhuis, Internist – Allergoloog/immunoloog, UMCG
Dr. Pleijhuis is naast zijn werk als medisch specialist in het UMCG mede-oprichter van verschillende innovatieve medtech bedrijven. Dankzij zijn visie en eindeloze inzet om de zorg te willen verbeteren, heeft hij ervoor gezorgd dat onder andere Evidencio (www.evidencio.com), OSAsense (www.osasense.nl) en TIM solutions (www.timsolutions.nl) dagelijks impact maken in de zorg.

Michelle van Tongerloo – Straatarts, Pauluskerk Rotterdam
Michelle van Tongerloo werkt als huisarts in Rotterdam-Zuid en als straatarts in de Pauluskerk. Ook heeft ze de stichting Hoe Kan Je Helpen? opgezet, een informeel ondersteuningsnetwerk met particuliere donaties voor haar patiënten. Ze is voorvechter dat dak en thuislozen ook goede zorg ontvangen. In deze missie worden heilige huisjes niet bespaard.

Nomineer nu via deze link

Digitale Zorgorganisatie 2023

De Digitale Zorgorganisatie 2023 award wordt uitgereikt aan dé zorgorganisatie die vooroploopt wat betreft digitale zorgtransformatie.

Digicontact 24/7
Zijn zeer innovatief- meedenken mee de markt, erg vooruitdenkend!

SOA poli online
Al 12 jaar Marktleider op het gebied van Remote testing . Ze blijven zich innoveren. Ze staan voor geïntegreerde zorg wat helemaal past bij de tijd van nu.

Sensire
Bewezen technologie zorg op afstand. IZA WOZO Gala proof.

Helpdesk digitale zorg
Om de uitdagingen in de zorg het hoofd te bieden, móeten we massaal Digitale Zorg omarmen. Helpdesk Digitale Zorg draagt hier enorm aan bij door iedereen toegang te geven tot zorgapplicaties en faciliteert dat de grote groep Nederlanders voor wie de digitalisering niet gemakkelijk is, digitale zorg tóch toegankelijk wordt gemaakt. Zonder hen komt het gebruik en de adoptie van digitale zorg nooit van de grond.