Mediakit

Beste spreker / partner van Mobile Healthcare,

Wij brengen het congres volop onder de aandacht via diverse mediakanalen. Op deze pagina vind je allerlei teksten en beeldmateriaal die je kunt gebruiken om ook jullie netwerk enthousiast te maken!

Mocht je nog vragen hebben of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Business Leader Healthcare Igor Dirkx, email: i.dirkx@sbo.nl | tel: 06 – 29524428.

Nieuwsbrief

De 12e editie van het Mobile Healthcare Congres

Op 16 november organiseert SBO samen met de Gemeente Rotterdam, Erasmus MC en Rotterdam Square de 12e editie van het Mobile Healthcare congres: hét jaarlijkse congres over digitale zorginnovaties & technologieën voor Cure, Care, GGZ, Jeugdzorg en Sociaal Domein. 

Dit is hét jaar waarin de transformatie van zorg naar gezondheid centraal staat. Om noodzakelijke zorg, met de professionals die er zijn, toegankelijk te houden is een nieuwe manier van denken en werken nodig. Het streven is de hoge standaard van zorg leveren, waarbij het uitgangspunt is dat de juiste zorg op de juiste plek wordt geleverd. Regionale samenwerking, interoperabiliteit, digitalisering én robotisering zijn hierbij van cruciaal belang. 

Patiënten voorzien van gepaste zorg op de plek waar het nodig is, roept echter diverse vraagstukken op. Hoe willen we digitaal gegevens uitwisselen zonder dat we de privacy van patiënten schenden? Hoe kan de inzet van AI de zorgprofessional ondersteunen en samen met eHealth bijdragen aan een gezond leven, een goede samenwerking in de keten en aan werkplezier?

Tijdens deze dag onderzoeken we hoe digitalisering deze transitie kan ondersteunen. 

De 4 hoofdlijnthema’s zijn: 

  • Healthy life through data
  • Ecosysteem gedachte
  • Verbinding zorg & sociaal domein
  • Transitie naar betaalbaar & bemensbaar

Wil jij meer weten over de transformatie van zorg naar gezondheid?

Tijdens de 12e editie van het Mobile Healthcare congres vertellen deskundige (keynote) sprekers uit de Cure, Care, GGZ, Jeugdzorg en Sociaal Domein je hier alles over tijdens ruim 50 sessies. 

Schrijf je in voor het congres dat plaatsvindt op 16 november 2023.

Banners

Banner 1055 x 333

Banner 300 x 250

Banner 728 x 90

Banner 1080 bij 1920

Banner 1080 bij 1080

Banner 1200 x 628

Banner 1200 x 628
(voeg een eigen foto toe)

Banner 1200 x 628
(voeg een eigen logo toe)