Innovation Award

De zorg vernieuwt en verbetert continu. Digitalisering speelt hierbij een belangrijke rol.
Wij zijn opzoek naar innovatieve ideeën op het snijvlak van zorg en ICT die de zorg uiteindelijk veiliger, efficiënter en daarmee beter maken. Dit kan bijvoorbeeld gerealiseerd worden door een nieuwe manier van werken te introduceren of door ondersteuning van slimme ICT oplossingen.

Is jouw organisatie voornemens een innovatief project uit te rollen of hebben jullie reeds de eerste stappen gezet? Levert dit project uiteindelijk toegevoegde waarde voor één van de spelers van het zorgproces? Of levert het juist toegevoegde waarde in de zorgketen?
Deel jullie innovatieve project met ons en kom in aanmerking voor de Innovation Award! Naast de titel ontvang je een cheque ter waarde van €5.000,- aan consultancy van Beter Healthcare.

WIL JE ALS ORGANISATIE IN AANMERKING KOMEN VOOR DE INNOVATION AWARD?

Dien jullie innovatie project in vóór 1 september 2022. Dit doe je door onderstaand formulier in te vullen. Een vakkundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers die bekend zijn met de verschillende facetten in de zorg, beoordeelt het project op innovativiteit en toegevoegde waarde.

Wij zijn opzoek naar projecten die voldoen aan onderstaande punten:

  • Het innovatie project bevindt zich op het snijvlak zorg en ICT;
  • De aanvraag moet worden ingediend door een zorginstelling;
  • Het innovatieproject mag nog in plan fase zijn of deels gerealiseerd

Wij kijken uit naar jullie innovatieve ideeën om de zorg veiliger, efficiënter en beter te maken en worden graag door jullie verrast.

Criteria

Om in aanmerking te komen voor de Mobile Healthcare Innovation Award zal het project moeten voldoen aan de volgende criteria:

  • Dien jouw innovatie project in vóór 1 september. Dit doe je door het project aan te melden via onderstaande button.
  • Het innovatie project bevindt zich op het snijvlak zorg en ICT;
  • Het innovatie project mag nog in plan fase zijn of deels gerealiseerd.

Een vakkundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers die bekend zijn met de verschillende facetten in de zorg, beoordeelt het project op innovativiteit en toegevoegde waarde.

Winnaar

De organisatie die uiteindelijk de Innovation Award wint, wordt bekend gemaakt tijdens het Mobile Healthcare congres op 3 oktober 2022.

Alle genomineerden zullen een uitnodiging ontvangen om tijdens het congres aanwezig te zijn.