Jaarlijkse Jan Taco te Gussinklo Prijs 

Dit jaar zal tijdens het Data Driven Healthcare congres voor de eerste keer de jaarlijkse ‘Jan Taco te Gussinklo’ prijs worden uitgereikt. Dit is een prijs voor baanbrekende prestaties in de zorg, met de nodige verbeeldingskracht, lef en nieuwsgierigheid.

Deze prijs is zowel voor aanstormend individueel talent, als voor een instituut dat duurzame impact begint te maken.

Over Jan Taco

Jan Taco was een nieuwsgierig en leergierig ingesteld persoon, met een zeer brede belangstelling en het profiel van een ‘jonge’ onderzoeker. Met zijn energie, sociale vaardigheden en open karakter heeft hij heel wat mensen en organisaties passende aandacht kunnen geven, als schrijver en journalist. Ook heeft hij als ondernemer veel partijen verbonden, bijvoorbeeld om samen te werken aan zorginnovaties in Nederland en ver daarbuiten.

Initiatiefnemers

Dit is een initiatief van Jan Taco’s dochter Geeske, samen met enkele vrienden van Jan Taco. Zij willen graag samen iets doen om de herinnering aan Jan Taco levend te houden, maar ook om de Jan Taco’s van vandaag en de toekomst dezelfde steun en vriendschap aan te bieden. Dit team hoopt om met hulp van anderen dit doel kunnen realiseren, maar daarmee veel te kunnen betekenen voor de zorg van de toekomst.

Zie voor meer informatie:
https://www.dutchbuttonworks.com/

Deze website van Jan Taco hebben we nieuw leven ingeblazen, ook om mensen te geven om hun persoonlijk verhaal over samenwerking met Jan Taco te delen. Hier zal binnenkort het nominatieproces starten. Meer details volgen later.

 

Jan Taco te Gussinklo

Wil je contact opnemen, omdat je bij wilt dragen aan dit initiatief of anderszins?

Dan kan dit via geeskeprive@gmail.com, het mailadres van Geeske te Gussinklo, dochter van Jan Taco.