Hét digitale zorg event

voor Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg

Innovatie en transformatie, van denken naar doen!

» Het Mobile Healthcare congres 2022 > Het jaar om te versnellen in digitale zorgtransformatie! De zorg moet zich voorbereiden op grote veranderingen. Dat vraagt om samenwerken en kennisdelen met creativiteit en lef. Er is een nieuwe manier van denken en werken nodig.

» De technologie moet ondersteuning bieden aan de zorgtransformatie, maar hiervoor is waarde gedreven netwerkzorg van cruciaal belang!

Wil jij meer weten over digitale zorgtransformatie?

Tijdens de 11e editie van het Mobile Healthcare congres vertelde deskundige (keynote) sprekers uit de Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg ons hier alles over tijdens ruim 50 sessies.

Wij zien je graag terug tijdens de 12e editie van met Mobile Healthcare congres in 2023!

  Wil jij niets missen op het gebied van Healthcare? Laat hieronder je e-mailadres achter:  Trending topics

  Digitalisering | Domotica | Data & IT | Robotisering | Netwerkzorg | Privacy & Security | Interoperabiliteit

  Bekijk het programma van 2022

  Op vrijdag 18 November 2022 kwamen we met 21 stakeholders van het Mobile Healthcare Congres bij elkaar om tijdens een co-creatie middag plannen te smeden voor Mobile Healthcare 2023. Dit hebben we gedaan door middel van het invullen van het congres canvas en daarbij het volgen van persona Paula.

  Paula is CxIO van een zorginstelling in Nederland en maakt een volledige reis van kennis maken met het congres tot deelname, van beleving op het congres tot opvolging na afloop van het congres. 

  Het congres door de ogen van persona Paula

   

  SFEERIMPRESSIE 2022!

  📷 LAVfotografie


   

  Dit congres is speciaal ontwikkeld voor:

  Bestuurders, directie, management en projectleiders van Cure-, Care- Jeugd- en GGZ instellingen en voor eerstelijns- en tweedelijnszorg artsen.