Het netwerkcongres over Data & AI toepassingen in de

Care | Cure | GGZ | Jeugdzorg

» Data en data gedreven technologieën staan steeds vaker aan de basis van beslissingen en handelingen in de gezondheidszorg. De beschikbaarheid van medische gegevens en digitale gegevensuitwisseling in de zorg is daarbij essentieel.

Artificial Intelligence biedt mogelijkheden om voorspellingen te doen, aanbevelingen en intelligente ondersteuning bij beslissingen in onder andere de zorgsector. Daarmee worden dergelijke systemen in toenemende mate integraal onderdeel van digitale zorg. Organisaties dienen zich dan ook nu al wegwijs te maken in de adoptie en het gebruik van deze technologie.

Tijdens het congres op 24 mei komen thema’s als elektronische gegevensuitwisseling in de zorg, gepersonaliseerde zorgpaden, netwerkzorg, cloud strategy & kansen en uitdagingen van AI in de zorg uitgebreid aan bod. Via inspirerende keynotes en in diverse expertsessies werd data gedreven werken vanuit Cure, Care, GGZ en Jeugdzorg belicht.

Ben je op zoek naar innovatie, inspiratie en informatie over (digitale) gegevensuitwisseling in de zorg? Kom dan op 24 mei naar het Data Driven Healthcare congres in de Jaarbeurs Utrecht.

Deze sprekers staan o.a. op het podium

Helen Mertens

Voorzitter RvB Mumc

Jim Stolze

Founder Aigency

Prof. Dr. Mark Van Houdenhoven

Voorzitter Raad van Bestuur, Sint Maartenskliniek

NA DEZE DAG BEN JE VOLLEDIG BIJGEPRAAT OVER DE THEMA’S:

Download de brochure

Tijdens het congres Data Driven Healthcare staat netwerken en leren van elkaar centraal. Elkaar inspireren en uitdagen door het uitwisselen van kennis en ervaring! 

De belangrijkste thema’s deze dag zijn: 

  • Wegiz
  • Artificial Intelligence (AI)
  • Netwerkzorg
  • Gepersonaliseerde zorgpaden
  • Cloud in Healthcare

 

TIJDENS DIT CONGRES ONTMOET JE:

Bestuurders, directie, management en projectleiders van Cure-, Care- Jeugd- en GGZ instellingen en voor eerstelijns- en tweedelijnszorg artsen.

Early bird TICKET ✔

Impressie