Minddistrict, partner van het Mobile Healthcare congres

Maak netwerkzorg realiteit in je regio

Hoe ondersteunt Evie precies netwerkzorg? Wat hebben we geleerd in de afgelopen 4 jaar? We geven in deze sessie antwoord op deze vragen en gaan graag met je in gesprek. 

Sprekers:

Jeanette Ploeger – Directeur Minddistrict
Thijs van Kempen – Directeur Evie

Minddistrict – hét softwareplatform voor de zorgprofessional

Ondersteun je cliënten met 1 platform vol interventies, communicatietools, data-inzichten en meer.

Minddistrict ontwikkelt software voor de zorg: een ehealthplatform en app gevuld met interventies en communicatietools. Hiermee kunnen hulpverleners hun cliënten of patiënten ondersteunen op weg naar herstel. 

Of mensen nu psychische klachten hebben, willen leren omgaan met een (chronische) ziekte of willen werken aan leefstijl: het platform helpt hen op weg naar positieve verandering. 

Meer dan 200 zorgorganisaties in Nederland, Duitsland en Engeland maken gebruik van het minddistrictplatform, voor huisartsenzorg, ggz, revalidatiezorg en meer. 

Evie – Ehealth voor iedereen

Evie staat voor ‘ehealth voor iedereen’. Minddistrict en Evie zijn al jaren vaste partners. Evie biedt in aangesloten regio’s 1 relevante plek waar digitale zorg in de regio samenkomt. Want met een regionaal platform wordt de route die cliënten door de zorg afleggen makkelijker, kun je wachttijden verminderen of overbruggen, en wordt ook de samenwerking tussen zorgverleners verbeterd. 

Als partners combineren we onze sterkste punten: Minddistrict het platform, Evie de service. Uiteindelijk willen we alle (ggz)professionals regionaal op één online plek samenbrengen, zodat de juiste hulp op de juiste plaats kan worden gegeven. 

Netwerkzorg?

Kort gezegd is het doel van netwerkzorg het probleemloos laten bewegen van de cliënt in een netwerk van zorgverleners. Dat doen we door de zorg rondom de cliënt te organiseren. 

Bekijk onderstaande video voor meer informatie: https://youtu.be/JmYFrfzYYZ0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024