De toekomst van zorgdomotica

In deze podcast vertelt Edwin Rademaker, product owner binnen KPN Health voor het Zorgvrij portfolio hoe je doormiddel van domotica de zorg makkelijker en efficiënter kan maken en tevens de veiligheid en zelfredzaamheid van cliënten vergroot. Zowel overdag als in de nacht.

Ben je benieuwd wat er binnen jouw organisatie nodig is om heer mee aan de slag te gaan? Wat de toekomst van zorgdomotica ons kan brengen? En of het iets toevoegt aan de duurzaamheid van de zorg? Allemaal vragen waar Edwin je in een korte podcast van 20 minuten antwoord op zal geven. 

Tickets & Info

Op 17 mei 2022 vindt het CareTech Congres plaats. De plek voor uitwisseling van ervaringen met technologie. Dit jaar gericht op zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg. Het congres waar zowel ontwikkeling als implementatie van technologie aan bod komt, evenals de ervaringen van professionals en cliënten.

Ben je benieuwd wat we hiervan leren? Hoe bouwen we samen verder aan goede kwaliteit van leven en zorg met behulp van digitale oplossingen? Kom op 17 mei naar het CareTech congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024