Mobile Healthcare en Smarthealth tekenen samenwerkingsovereenkomst

“Samenwerken om te informeren, innovaties te delen en netwerken te faciliteren”

Smarthealth, het grootste Nederlandse gespecialiseerde digitale mediaplatform rond digital health, bundelt de krachten met Mobile Healthcare, om verder te bouwen aan de kennis over digitale zorg en innovatie. Op woensdag 16 maart tekenden Igor Dirkx (SBO) en Frederieke Jacobs (Smarthealth) daartoe een samenwerkingsovereenkomst.

Mobile Healthcare groeide in de afgelopen elf jaar uit tot het grootste evenement over digitale zorg en innovatie in Nederland. Igor Dirkx, Business Leader Healthcare bij SBO: “Mobile Healthcare is ooit begonnen als onderdeel van TelecomTime, waarin het ging over apps in de zorg. In tien jaar tijd zijn we uitgegroeid tot het event waarin we alle stakeholders rondom digitale zorg bij elkaar brengen.”

Dirkx: “Bij het Mobile Healthcare congres en andere congressen en events van en Studiecentrum voor Bedrijf (SBO) brengen we alle stakeholders in het zorgveld bij elkaar om te informeren, inspiraties uit te wisselen, innovaties te presenteren en netwerken te faciliteren.” Dat maakt Smarthealth en SBO complementair, aldus Frederieke Jacobs, mede-oprichter van Smarthealth: “Smarthealth en de opleidingen, cursussen en congressen van SBO vullen elkaar mooi aan. Door het online platform smarthealth.live te verbinden met een succesvolle formule van events en congressen, kunnen we voor onze klanten en partners van nog grotere waarde zijn.”

Smarthealth is een Nederlands communicatie- en adviesbureau met diepgaande kennis van digitale ontwikkelingen in de gezondheidssector. Smarthealth verslaat op zijn website en nieuwsbrief al bijna acht jaar nieuws en technologische trends in digitale gezondheid. Sinds 2013 is het bedrijf de uitgever van www.smarthealth.live, hét kennisplatform voor startups, medische professionals, patiënten, consumenten en onderzoekers, met een tweewekelijkse digitale nieuwsbrief. Smarthealth is sinds 2021 ook actief in België. SmartHealth organiseert intensieve bij- en nascholingen voor medische professionals, bestuurders en innovatiemanagers, onder andere over digitale strategie, innovatie, kunstmatige intelligentie en security.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2024