Robotica in de Zorg

De afgelopen tijd hebben we maar al te goed kunnen zien hoe de zorg overbelast aan het raken is. Hoe kunnen we hier in de toekomst op in spelen en waar zou een zorgrobot ons hierbij kunnen ondersteunen? 

Maartje Claassen, Directeur van Sara Robotics vertelt ons in deze podcast hoe de zorgrobot ondersteuning kan bieden aan zowel de cliënten als het zorgpersoneel. Wat kan een robot toevoegen in de alsmaar drukker worden de gezondheidszorg? Is de data die wordt verzameld veilig? En waar zou de zorgrobot zich in de toekomst nog verder kunnen ontwikkelen? 

Tickes & Info

Op 17 mei 2022 vindt het CareTech Congres plaats. De plek voor uitwisseling van ervaringen met technologie. Dit jaar gericht op zowel de ouderenzorg als de gehandicaptenzorg. Het congres waar zowel ontwikkeling als implementatie van technologie aan bod komt, evenals de ervaringen van professionals en cliënten.

Ben je benieuwd wat we hiervan leren? Hoe bouwen we samen verder aan goede kwaliteit van leven en zorg met behulp van digitale oplossingen? Kom op 17 mei naar het CareTech congres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mobile Healthcare website is van Euroforum BV. Privacy statement | Cookie statement | Copyright ©2022